Těšíme se, že se brzo budeme moci zase sejít!

Minerál klub, z. s. Jablonec nad Nisou se stejně jako ostatní zájmové společnosti v době krize vyvolané koronavirovou pandemií nemohou scházet. Náš klub je navíc z velké části obsazen dlouhodobými, zkušenými a váženými členy v pokročilém věku, kteří jsou nákazou ohrožení mnohem více . Zákaz shromažďování proto velmi přísně dodržujeme.

Ale! Věříme, že se brzo zase uvidíme. Sejdeme se v novém prostředí. v sálku restaurace u hlavního vlakového nádraží Jablonec nad Nisou. Termín schůzí bude však stále stejný, totiž poslední čtvrtek v měsíci od 16 hodin! Přesný termín včas zveřejníme!

Ó, jak se těšíme na přátelské popovídání, jak se klepeme na to, až se pochlubíme novými „výpěstky a úlovky“ a sdělime si nové příběhy.

Po třech letech se na našich stránkách dnes objevil další Příběh z kamení našeho Liberečáka. Přečtete si jej a nalaďte se na naše klubové setkání.

Minerál klub, z. s. Jablonec nad Nisou stále přijímá nové členy, kteří se na nás mohou nakontaktovat osobně a nezávazně na našich pravidelných schůzích.

Štěstí, zdraví a pohodu s rozvíjejícím jarem přeje

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.