Výměnná a prodejní výstava první sobotu v říjnu 2019

V sobotu 5. října 2019 všichni milovníci neživé přírody, drahých kamenů, zkamenělin a šperků z drahých kamenů neopomenou navštívit 36. výměnnou a prodejní výstavu v budově jabloneckého gymnázia U Balvanu. 

Jako každý rok je zde čeká celá škála nabídky minerálů a hornin nejen z Libereckého kraje, ale také spousta šperků vyrobených z drahokamů a polodrahokamů nebo z jablonecké a jiné bižuterie. To ocení zejména ti, kdo chtějí svou milou překvapit originálním dárkem! Vždyť stále platí, že muži mají mít vedle sebe spokojenou a krásnou ženu, na které se blyští šperky nebývalé krásy a váženého původu.

Nezapomeňte si dát do říjnového kalendáře hned v první sobotu –  5. října 2019 – poznámku: navštívit výměnnou a prodejní výstavu drahých kamenů, zkamenělin a šperků z přírodních kamenů v Jablonci nad Nisou v budově Gymnázia U Balvanu čp. 16. Výstava začíná v 9 hodin a končí ve 14 hodin a tradičně se těší velkému zájmu nejen z řady vystavovatelů, ale také milovníků neživé přírody.

Každý si zde může zdarma ověřit název a původ svého oblíbeného kamínku. Tahle služba patří mezi nejoblíbenější aktivity pořádajícího Mineralklubu Jablonec nad Nisou.cz, jehož přední odborníci se rádi zhostí úlohy konzultantů. Určování kamenů zcela zdarma  najdete na konci dlouhé chodby, místo je označeno.

Přijďte, těšíme se na Vás v sobotu 5. října 2019 od 9 do 14 hodin v budově jabloneckého Gymnázia U Balvanu! Vstupné je nízké, symbolické.

Akce probíhá za finanční spoluúčasti Statutárního města Jablonec nad Nisou.

01/09/2019, aš

Ilustrační foto z minulých výstav Mineralklubu Jablonec nad Nisou.cz:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.