Výroční schůze opět bilancovala a chválila

Foto: bv

V sobotu 20. ledna 2018 se v sále restaurace U papouška v Jablonci nad Nisou k výroční schůzi sešli členové Minerál klubu, z. s. Jablonec nad Nisou. Zahájili netradičně. Minutou ticha za svého zakládajícího člena Herberta Nemetschkeho, který 6. ledna zemřel.

Jak vyplývalo ze všech předložených zpráv, klubu se daří. Má úspěchy na výstavách, navštěvuje osvědčené i nové lokality, pořádá společné výlety za poznáním, o své činnosti publikuje, stále přibírá nové členy a má dost peněz na své aktivity.

Antonín Zajíček – jednatel Minerál klubu, z. s. Jablonec nad Nisou nezapomněl připomenout i zájem Statutárního města Jablonec nad Nisou, které nám přispívá na pořádání už legendární výměnné a prodejní výstavy minerálů, hornin, drahých kamenů, zkamenělin a výrobků z přírodního materiálu. Burza se koná vždy první sobotu v říjnu a už poněkolikáte na Gymnáziu U Balvanu v Jablonci nad Nisou.  

Výroční schůze byla završena malou výměnnou výstavou a hlavně nekončící diskusí nad vzorky a nad zážitky z lokalit. Ano, to je to, co nás baví! Být mezi svými.

(aš)

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Výroční schůze opět bilancovala a chválila

  1. Mám zájem vstoupit do vašeho klubu.Začal jsem se zajímat
    o minerály a rád bych si o šutrech s někým povídal,získal
    vědomosti a zkušenosti.Co mám pro to udělat?

    Děkuji za odpověď.

    • Pane Zikmundo, omlouvám se, že reaguji až nyní. Pořád platí, že zájemci o náš klub mohu přijít na naši pravidelnou schůzi vždy poslední čtvrtek v měsíci od 16 hodin do sálku restaurace U Papouška v Jablonci nad Nisou.
      Těšíme se na Vás.
      Zdraví
      Alena Švejdová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.