Máte doma oblíbený kamínek a nevíte, co to je? Přijďte na výstavu do Jablonce n. N.!

Snadná pomoc. Udělejte si v sobotu 1. října 2016 výlet do Jablonce nad Nisou. Minerál klub Jablonec nad Nisou, z. s.  pořádá na Gymnáziu U Balvanu č. 16 výměnnou a prodejní výstavu drahých kamenů, zkamenělin a šperků z přírodních kamenů. „Od devíti do čtrnácti hodin budou k dispozici naši vybraní členové, kteří zdarma určí všem zájemcům přinesený vzorek,“ říká jednatel spolku Antonín Zajíček. „Na loňské výstavě tato služba zaujala natolik, že stůl s určováním kamenů byl téměř neustále v obložení dychtivých zájemců,“ doplňuje s úsměvem jednatel a hlavní organizátor výstavy.

Letošní výstava je v pořadí už třicátá třetí a žádná podobná se na Liberecku ani na Jablonecku nekoná. Kromě pěkného a poučného podívání nabízí také inspiraci na vkusný a originální dárek. „Ještě se mi nestalo, že bych z takové akce odešla bez nového náramku, prstýnku nebo náhrdelníku. Prostě nemůžu odolat,“ svěřuje se s úsměvem jedna z věrných návštěvnic.

Jednatel Minerál klubu, z. s. Jablonec nad Nisou Antonín Zajíček děkuje Statutárnímu městu Jablonec nad Nisou za dotaci v r. 2016 ve výši 3.000 Kč na činnost klubu. Tato částka byla použita na částečné zaplacení nájemného pro říjnovou výstavu.

Dále členové klubu děkují řediteli Gymnázia U Balvanu Mgr. Jiřímu Kozlovskému za pronajmutí prostor a vytvoření vlídného prostředí pro uspořádání tradiční a na okresech Jablonec nad Nisou a Liberec naprosto ojedinělé výstavy.

 jbc

Na akci finančně přispělo Statutární město Jablonec nad Nisou.

Liberec 11/09/2016

?????????????????????????????????????????????????????????

2 thoughts on “Máte doma oblíbený kamínek a nevíte, co to je? Přijďte na výstavu do Jablonce n. N.!

  1. Dobrý den,
    jsem amaterský zběratel minerálů. Nedávno jsem se přistěhoval do Jablonce n. N. a ihned mě zaujal fakt, že se zde nachazí mineralogický klub. Rád bych se zařadil do Vašich řad, pokud je to možné, či se zůčasnil některých z Vašich aktivit. Předem děkuji za odpověď. Standa Mauser

    • Dobrý den pane Mausere!
      Váš zájem nás potěšil. Zveme Vás na naši pravidelnou schůzi, která se koná vždy poslední čtvrtek v měsíci od 16:00 hodin v kulečníkovém sále restaurace U Papouška nedaleko centra Jablonce. Nebo se můžete přijít podívat na naši prodejní výstavu v sobotu 1. října na Gymnázium U Balvanu.
      Na setkání se těší
      Alena Š.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.